SUTRA JE VAŽAN DAN ZA OVE PENZIONERE: Iz PIO fonda saopštili sve, evo šta će dobiti besplatno
Penzioneri, Foto: Beta / Dragan Gojić, Nenad Kostić

PENZIONERI

SUTRA JE VAŽAN DAN ZA OVE PENZIONERE: Iz PIO fonda saopštili sve, evo šta će dobiti besplatno

Na ovim skupovima svi koji imaju staž ili druga penziona prava u Srbiji i drugoj zemlji ili nameravaju da ih ostvare mogu dobiti precizna uputstva

Objavljeno:

U Segedinu će sutra biti održan međunarodni savetodavni dan između Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) i mađarskog penzijskog fonda, objavio je Fond PIO.

Kako je navedeno, eksperti iz oblasti penzijskog i invalidskog osiguranja zainteresovanima će pružati savete i informacije o pravima i mogućnostima ostvarivanja prava.

Cilj organizovanja savetodavnog dana jeste da informiše stanovništvo o važnim aspektima penzijskog i invalidskog osiguranja i da odgovori na sva pitanja iz te oblasti.

1 / 7 Foto: Beta / Dragan Gojić

Stručna pomoć je besplatna i, kako je ranije navedeno, praksa je da se organizuje svake godine, u Srbiji i u drugoj zemlji sa kojom Fond ima potpisan sporazum.

Na ovim skupovima svi koji imaju staž ili druga penziona prava u Srbiji i drugoj zemlji ili nameravaju da ih ostvare mogu dobiti precizna uputstva.

Potrebna je prethodna prijava a u ovom slučaju je to na broj telefona +36 1 270 8108.

Bonus video:

01:33

SVE POTREBNE INFORMACIJE ZA PENZIONERE: Podeljeno u grupe, OVA STVAR JE PRESUDNA! Iz PIO Fonda detaljno o POVEĆANJU penzija

(Espreso / Penzionisani / Vesna Pejčić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.